- Nyhed Favoritliste Pärlans Chokoladeovertrukket Karamel, Triple Chocolate DKK 85,00
- Nyhed Favoritliste Pärlans Chokoladeovertrukket Karamel, Calabrian Liquorice DKK 85,00
- Nyhed Favoritliste Pärlans Chokoladeovertrukket Karamel, Vanilje og Havsalt DKK 85,00
- Nyhed Favoritliste Pärlans Christmas Cracker, 8 karameller DKK 99,00
- Nyhed Favoritliste Pärlans Box Brittle, Mandelkrokant og Mørk chokolade DKK 109,00
- Nyhed Favoritliste Pärlans Box Brittle, Mandelkrokant Appelsin og Mælkechokolade DKK 109,00
- Nyhed Favoritliste Pärlans Box Brittle, Mandelkrokant og Mælkechokolade DKK 109,00
1930'erne var karamellens guldalder i Sverige, både store og små gumlede karameller, men med tiden blev en ægte, smøragtig flødekaramel mere og mere sjælden - og blev mest nydt i juletiden. Det syntes stifterne af karamelkogeriet Pärlans var synd for noget så utrolig lækkert, så de besluttede sig for at ændre på denne fejltagelse.
i 2010 åbnede Pärlans butik på Östermalm - alt blev lavet i hånden, alle karameller blev tilberedt i små kobbergryder, og skåret- og omhyggeligt pakket ved håndkraft. For at effektivisere produktionen investerede de i en gammel indpakningsmaskine fra 50'erne, og karamelforretningen blomstrede. Med tiden begyndte hænderne at værke, så ind kom en gammel mekanisk maskine som kunne ælte karamelmassen, den blev dog senere udskiftet med Madame Rose - en rød skønhed som også er fra 50'erne, og som stadig idag sørger for at ælte den lækre karamelmasse.
Pärlans udgangspunkt er altid den klassiske karamel af smør, fløde og sukker. Der udvikles og leges med smage og konsistenser, så karamellerne fås i mange smagsvarianter både med og uden chokoladeovertræk og ikke mindst som fantastisk lækre karamelsaucer.