- Nyhed Favoritliste Gridelli Crema Alla Nocciola DKK 99,95
- Nyhed Favoritliste Gridelli Aceto Di Vino Rosso DKK 130,00
- Nyhed Favoritliste Gridelli Aceto Di Vino Bianco DKK 130,00
- Favoritliste Gridelli Øko Marmellata di Arancia Rossa DKK 99,95
- Favoritliste Gridelli Øko. Marmellata di Limone DKK 99,95
- Favoritliste Gridelli Økologisk Ekstra Jomfruolivenolie, Basilikum 250 ml. DKK 150,00
- Favoritliste Gridelli Crema Alla Nocciola Øko. DKK 99,00
- Favoritliste Gridelli Aceto Balsamico Di Modena, Al Pesca Bianca 250 ml. DKK 230,00
- Favoritliste Gridelli Aceto Balsamico Di Modena, Al Fico Verde 250 ml. DKK 230,00
- Favoritliste Gridelli Aceto Balsamico Di Modena, Al Melograno 250 ml. DKK 230,00
- Favoritliste Gridelli Aceto Balsamico Di Modena, Bianco 250 ml. DKK 230,00
- Favoritliste Gridelli Aceto Balsamico Di Modena, Nero 250 ml. DKK 230,00
- Favoritliste Gridelli Økologisk Ekstra Jomfruolivenolie, Tartufo 250 ml. DKK 219,00
- Favoritliste Gridelli Økologisk Ekstra Jomfruolivenolie, Rimini 500 ml. DKK 199,00
- Favoritliste Gridelli Økologisk Ekstra Jomfruolivenolie, Peperoncino 250 ml. DKK 149,00
- Favoritliste Gridelli Øko. Ekstra Jomfruolivenolie, San Mauro Pascoli 500 ml. DKK 169,00
SOM AT BESØGE EN LILLE LOKAL BUTIK I ITALIEN
Svenske Tommie og Liza Gridellis iværksætterbaggrund begyndte i efterkrigstidens Italien - det var der, deres bedsteforældre byttede hjemmelavede sko med olivenolie fra området. Det var også der, de to søskende rejste hen om sommeren, for at mødes med familien.
Sommerminderne fra Italien såede et frø, og allerede som børn begyndte Liza og Tommie at lave mad og eksperimentere sammen hjemme i køkkenet i Sverige. I dag driver søskendeparret en blomstrende familievirksomhed med fokus på økologiske italienske delikatesser.
Dagens forbrugere er kræsne, derfor er det vigtigt for Gridelli at deres råvarer er af højeste kvalitet - og det sikrer de ved at være omhyggelige med, hvem de samarbejder med. Siden 2012 har Gridelli systematisk opbygget tætte relationer med dygtige producenter, så de kan levere de bedste produkter i lækre designede emballager. Kærligheden til æstetikken har også fulgt dem siden barndommen - deres far var tøjdesigner, og deres mor dekoratør.
Svenske Tommie og Liza Gridellis iværksætterbaggrund begyndte i efterkrigstidens Italien - det var der, deres bedsteforældre byttede hjemmelavede sko med olivenolie fra området. Det var også der, de to søskende rejste hen om sommeren, for at mødes med familien.
Sommerminderne fra Italien såede et frø, og allerede som børn begyndte Liza og Tommie at lave mad og eksperimentere sammen hjemme i køkkenet i Sverige. I dag driver søskendeparret en blomstrende familievirksomhed med fokus på økologiske italienske delikatesser.
Dagens forbrugere er kræsne, derfor er det vigtigt for Gridelli at deres råvarer er af højeste kvalitet - og det sikrer de ved at være omhyggelige med, hvem de samarbejder med. Siden 2012 har Gridelli systematisk opbygget tætte relationer med dygtige producenter, så de kan levere de bedste produkter i lækre designede emballager. Kærligheden til æstetikken har også fulgt dem siden barndommen - deres far var tøjdesigner, og deres mor dekoratør.